1. Ο Κόσμος η Εταιρεία της Toyota
  2. News, Stories and Events
  3. Toyota Olympic partnership

Η TOYOTA ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η Toyota με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ) με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης.

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ

Αυτή η συνεργασία φέρνει ακόμη πιο κοντά δύο οργανισμούς που μοιράζονται τα ίδια οράματα για την κοινωνία ως σύνολο. Για δεκαετίες οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν την επιτομή του παγκόσμιου πνεύματος της ανθρωπότητας, όπου το ανώτερο επίπεδο αθλημάτων έχει τη δύναμη να ενώνει, να δίνει κίνητρα και να εμπνέει τους ανθρώπους ώστε να υπερνικούν τις προκλήσεις.

Η Toyota πιστεύει στη δύναμη της κίνησης. Το όραμα που εδώ και δεκαετίες υπηρετούμε, να είμαστε πρωτοπόροι και να οδεύουμε στο μέλλον της ασφαλούς και υπεύθυνης μετακίνησης, αποτελεί μια πρόκληση με μεγάλη διάρκεια. Ωστόσο οι επαναστατικές μας ιδέες που έχουν γίνει πραγματικότητα, όπως το i-ROAD και το Winglet, καθώς και το Project BLAID - μία wearable συσκευή για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης - είναι παραδείγματα για το πώς το πάθος και η τολμηρή δημιουργικότητα μπορεί να μετατρέψουν τις προκλήσεις της μετακίνησης σε συναρπαστικές ευκαιρίες.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η συνεργασία της Toyota με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) για την εξυπηρέτηση αναγκών μετακίνησης, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024 και περιλαμβάνει οχήματα, υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης, Καθώς η Toyota ξεκινά το ταξίδι με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), ελπίζουμε ότι η δύναμη του αθλητισμού θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα για καλύτερη μετακίνηση για όλους και θα ενισχύσει το αίσθημα της ενότητας.